#NZDUSD - Teknikal Analisa

click to enlarge
EURJPY minggu lepas mesti ramai yang popit kan.. Pair lain ada lagi.. Tapi aku tak letak sebab berisiko.. SL ketat sangat.. Tak pasal2 kena SL.. Lama betul tunggu NZDUSD ni retracement.. Ichimoku sensaku kendo kendo puii puii masih lagi bearish.. Cumanya, lama sangat bearish, mesti ada retracement kan.. Kalau daily memang dah hampir 38% retracement.. Weekly je belum lagi..

Aku nak bagi tips pun tak tau untuk nzdusd.. Tapi more to bearish.. Support dengan us delay QE.. More dollar nak print lagi tu.. Ikutkan Trendline kaler hijau tu.. Best entry untuk nzdusd 'short'

Pandai2 la yea cari peluang. Nasihat aku.. Jangan hold buy nzdusd.
Share on Google Plus

About Sir Ichimoku

Life is Short.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment