#USDJPY Bullish to 109.26 ? 100% Fibo Expansion ?

Lama betul tak update blog.. Kadang nk share kat FB pun tak sempat... Moga kalian semua popit walafiat... Now sempena market slow.. Sempat kot update blog kejap... Tengok #usdjpy... Bull bull bull tak ingat dunia... Yang duk hold lagi buy.. Tahniah.. Yang sell tgh floating... berjaga-jaga...

Ada 2 chart aku letak sekali.. Daily and weekly... Meh tengok daily dulu... Sbb target bull tinggi lepas draw fibo expansion kat weekly.. Secara tak langsung juga UJ dah keluar dari kepompong sideway kat weekly..

Pada daily chart aku lebih memilih untuk menunggu UJ trend menyentuh line kuning ichimoku untuk aku buy to 109.26.. Ada 2 level aku menunggu untuk buy UJ... satu kat 106.80 dan satu lagi kat 106.30 ... SL pada 105.33 ... TP mcm biasa la 109.20...

Mood sekarang... menunggu....

click to enlarge

click to enlarge

Share on Google Plus

About Sir Ichimoku

Life is Short.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment